NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Naj se predstavim…

Moje ime je Kaja. Stara sem 26 let in živim v Sloveniji. Načeloma mi je Slovenija ena lepših dežel, vendar le spomladi in poleti. Pa še to takrat, ko sije sonce. In kdaj jeseni, ko je še vedno 25+ stopinj in se gozd obarva v tople jesenske barve. No, in kdaj pozimi, ko se zjutraj zbudim v sveže zapadenih 120cm snega in grem lahko gazit v hrib. Drugače pa zase pravim, da sem rojena s pravim in pristnim popotniških duhom. Tisti, ki ne veste kako to izgleda, si zamislite to kot bolezen. Bolezen ali obsedenost, da vidiš cel svet in spoznaš vse najlepše kotičke na tem našem malem planetu, spoznaš čimveč ljudi in preživiš kar največ kvalitetnega časa med raziskovanjem in učenjem o novih stvareh. Včasih se pošalim, da na potovanjih živim, doma pa hiberniram. ?

Po poklicu sem magistrica inžinirka arhitektur in pilates inštruktorica. Ampak to so zgolj in samo nazivi. Kdor me pozna, ve da sem v realnem življenju še veliko več. Energije mi ne zmanjka, zato novih projektov zame ni nikoli preveč. Trenutno se ukvarjam z oblikovanjem notranje opreme, kar mi zelo ustreza, saj je delo zelo razgibano. Sem tudi animatorka otrok in vaditeljica pilatesa. Do lani sem se kar 8 let ukvarjala s poučevanjem hip hopa, še pred tem sem vsaj desetletje aktivno plesala in tudi tekmovala v show mali skupini… Zdaj pa plešem le še na zabavah.

Fant, družina in prijatelji me poznajo kot precej preprosto, prijazno in akivno punco, ki ne pozna obstanka. Zanima me preveč stvari, zato so moji dnevi enostavno prekratki. Rada tečem, jaham, izvajam jogo, berem knjige, bordam, plešem, pijem kavo, peljem našo čivavico na sprehod, pogledam kakšen dober film ali serijo, prelistam interior design revijo, se družim s fantom Juretom, z družino ter s prijatelji,… Rada imam izzive in včasih tudi rada stopim izven cone udobja. Obožujem potovanja, sonce, palme, avokado, letenje z letalom, mango, sončne vzhode in zahode, vonj jutranje kave, jogijske asane, dateljne, lahke oblekice in na spošno vse kar lahko povežem s poletjem. ?

Načeloma kar dobro skrbim za svoje zdravje, zato pravim da bom živela 100+ let. Če hočem videti vse to kar je zapisano na mojem “bucket” listu, bo to kar priročna zadeva, Že več kot 2 leti sem veganka, na kar sem zelo ponosna! Predvsem zato, ker se izjemno dobro počutim in poleg tega prispevam svoj delček k boljšemu svetu. Pa seveda tudi zaradi živalic, sem namreč ena izmed najbolj empatičnih oseb, kar jih verjetno poznate…

Toliko za začetek. Napišem zagotovo še kakšen roman o sebi v bližnji prihodnosti… Upam, da sem vas očarala vsaj toliko, da greste z mano po svetu. Skajaway with me! ?

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: