NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Labuk Bay

Evo, pa je minil še zadnji naš dan v Sandakanu… ?

Danes smo si vzele dan bolj “na izi”. Ker smo imele prost dopoldan, bi lahko spale do kadar bi želele… Jaz sem bila seveda pokonci že ob 6h in sem zavila v hotelski fitnes, katerega sem imela samo zase.

Pojedle smo zajtrk okrog 10h in se prestavile na bazen, ki je bil ob taki uri precej neobljuden. Zato smo počitek zamenjale za fotografiranje našega infinity pool-a.

 

Okrog 13. ure smo “zagrabile” Grab taksi in se odpeljale do Labuk Bay rezervata, kjer prebiva posebna vrsta opic z dolgimi nosovi. Sprehodile smo se po lesenih mostovih mimo dreves, palm in mlak do razgledne ploščadi, od koder smo opazovale stotine oranžno-rjavih opic z dolgimi nosovi in rdečimi ritkami. Bile so prav prikupne! ?

Ko smo zaključile z ogledom, so se oglasili naši trebuščki… Prosile smo voznika, da nam ustavi v prikupni restavraciji English Tea House and Restaurant. Okusno kosilo, zelenje okrog nas in prečudovit razgled na pristanišče z vrha hribčka je bil res “on point”.

 

 

Po kosilu smo si privoščile še kavo, saj smo morale dobiti energijo za večerno uro zumbe! ? Včeraj nas je na bazenu inštruktorica zumbe povabila na njeno uro v studio in seveda nismo mogle reči ne… Z veseljem smo se odpeljale do tja in se noro zabavale! To je bila najboljša zumba v mojem življenju. Kljub 40 stopinjam, 112% vlažnosti zraka in studiu brez klime, je bilo to najbolj noro doživetje v Sandakanu. Punce so bile hude kot poper, vse čisto navdušene nad nami. Posnele smo vsaj 58 selfijev pred zumbo in še 169 po zumbi, cele mokre in prepotene! Zabavale smo se in se dodobra utrudile.

 

Po zumbi smo si privoščile še smuti/sadno solato/sladoled z inštruktorico Evo in njenim fantom iz Fiji-ja, kljub temu da smo bile mokre “za otisnit” in mehke kot cunje. ?

Večer smo zaključili še s kokosi, ki so jih domačini Bornea z notranjosti otoka, prišli prodajat na ulice Sandakana. Od njih ljudje kupijo sadje in zelenjavo, ki jo potem prodajajo na tržnici. Zanimivo je tudi to, da je to ilegalna prodaja, zato se le-ta začne šele ob 22h.

Sledil je še vroč tuš in pakiranje, saj jutri na žalost zapuščamo divji del otoka in se selimo na plaže… ?Do jutri!

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: