NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Vzpon na Burj Khalifo

Vsak dan prej vstajam! Zbudila sem se že ob 6h in da ne bi težila in budila Jureta, sta mi spet preostala fitnes in bazen. Kako mi je težko ane! Vse sem spet imela samo zase, milina! ? Jure je spet spustil, je pa prišel na hitro osvežitev v bazen!

Potem sva kar hitro pozajtrkovala in odpeketala ven. Danes je dan za Burj Khalifo! Spet sva se odpravila po najini ustaljeni poti do metroja v center… In je spet kar trajalo.

Prišla sva do recepcije za vzpon na najvišjo stavbo na svetu in še dobro, da sva imela kupljeno hitro vstopnico na kuponkotih. Pa še kavo in rogljiček sva dobila zraven! Od tu naprej je šlo vse hitro, tuneli s slikami gradnje najvišje stavbe, filmčki in seveda vzpon z najhitrejšim dvigalom in sva bila tik tak na vrhu!

Prišla sva na ploščad, Jure je bil kar malo živčen, se je kar malo zibalo! Jaz sem bila osupla! Norooo!

Mislim, da sem brez besed ostala tam gor, zato upam da so slike povedale vse. Razgled ni bil nevem kako širokokoten, tu v Dubaju je nad mestom v daljavi nekakšna meglica, ki je kazila pogled, ampak občutek je bil sijajen!Ker sva se najedla malice, sva se odločila, da bova danes imela večerjo, zato sva se odpravila direktno na plažo JBR zraven marine… No sva se malo bolj organizirala, in sva dobro preračunala kako hitro priti do tam. Ob 15h sva se že “cvrla” na soncu. Jure je kar težko prenašal, jaz sem bila v raju… Res sem poletni tip človeka.

Do sončnega zahoda je bila najina, sledil je sprehod po promenadi v Marini in nato še skos na večerjo v Marina Mall šoping center.

Glede na to, da je to malo bolj prestižno območje (jahtice, ferrariji, nesramno polni bogataši…), sva malce več plačala za večerjo… Ampak se je splačalo, moj tajski tofu je bil odličen, Juretov hamburger pa tudi!

Sva se hitro odpravila v hotel, da sva ujela še večerno plavanje v bazenu in jacuzziju!

Lahko noč!

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: