NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Miami Heat

Hi!

Danes sem dan izkoristila maximalno, saj sem vstala že ob 6h in šla “sprobat” hotelski fitnes. Bila sem kar presenečena nad velikostjo, saj je bil le-ta ogromen in čisto ves zame.?

Okrog 8h sem se odpravila v apartma na zajtrk –  zame sadje, ostali pa so imeli toast parti. Zunaj ni izgledalo prav nič kaj obetavno, zato smo se še malo podružili v apartmaju, probali majice za današnjo tekmo in upali, da dež hitro mine, saj smo imeli že takoj zjutraj splaniran izlet v Miami Seaquariom… Malo je sicer ponehal, vendar smo vseeno morali najeti taksi, da nismo bili mokri.

V akvarium smo prišli okrog 11h in začeli našo avanturo spoznavanja vodnih bitij. Videli smo morske leve, tjulnje, delfine in orke… Predstave z delfini in orko so bile zelo zanimive, vendar ne morem iz svoje kože – živalice v malih bazenih so se mi smilile, čeprav so izgledale čisto ok in srečne. Najboljša mi je bila predstava z orko, ker je le-ta ob skoku zalila pol stadiona! Na srečo smo izbrali višje vrste in izkazalo se je za zelo pametno odločitev.

 

Ure so hitro minevale in počasi smo morali zapustiti akvarium in se odpraviti proti pristanišču, kjer smo imeli rezerviran izlet z ladjico po zalivu. Vmes smo še nekaj malega prigriznili, se sprehodili po pristanišču in se okrog 14.30 vkrcali na ladjo. Pa smo šli. Z ladjico opazovat Miami z druge perspektive Videli smo ogromno zanimivih, razkošnih dvorcev slavnih, ki jih imajo zakupljene na obali miamijslega zaliva. Posestva so nora! Slavnih žal ni bilo na spregled. Videli pa smo hišo Leonarda di Capria, Shakire, Madonne,….

Vožnja je minila kot bi mignil in naši želodčki so kmalu opozorili nase. Ostali so si zaželeli McDonaldsa, jaz pa se vztrajala pri kakšni bolj zdravi vegi varianti. Izkazalo se je, da je bil moj izbor nadvse uspešen. Zavila sem v mehiški fast food, naročila zelenjavni burito in dobila ogromno porcijo…. Bilo je zelo okusno in nasitno.

Ura se je bližala 17.00 in morali smo pohiteti, saj se nam je tekma NBA: Miami Heat proti San Antonio Spurs začela že ob 18h. Bili smo navdušeni od pričakovanji! Jure je kar malce poskakoval na poti do dvorane American Airlines! ?

 

Dogodek je bil – nepopisljiv! To je za njih res velik praznik in dogajanje ob tekmi je bilo živahno, polno kotičkov s hrano, pijačo, kolekcijo Miami Heats-ov s seveda zasoljenimi cenami…

Ker smo si dali narediti isti majčke z napisom D, R, A, G, I, Č, 7, smo bili velika atrakcija. ? Spraševali so nas kaj to pomeni, da je tudi njim Dragić priljubljeni igralec, se hoteli slikati z nami… Žal so nas vsi drugi opazili, le glavna zvezda na katero smo upali, da nas bo, nas ni.

Dragić tako žal ni bil za sliko z nami, smo ga čakali tudi na izhodu, pa smo ga zgrešili.
Vendar kljub temu je bilo na tekmi noro. Vročica je bila na višku, tekma napeta, cela predstava osupljiva! Tri ure so minile zelo hitro in kljub navdušenemu navijanju so žal Heats-i izgubili…

Naredili smo še par slik in se odpravili peš proti hotelu – prijetno utrujeni. Danes je naša zadnja noč v apartmajskem suite-u s prečudovitim razgledom… Fantje so spili par pirčkov, malo smo se še podružili, potem pa smo se kmalu zleknili v postelje… Zaspala sem z mislimi na Bahamih.

 

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: