NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Punta Cana Vista Sol

¡Holá!

Moja španščina je iz dneva v dan boljša! Če se hočeš naučiti jezika, samo odpotuj v družavo, kjer ga govorijo in odmisli, da kdorkoli zna angleško (ali pa so dejansko zelo slabi govorci v angleščini).

Danes je bil naš zadnji preživet dan v Boca Chici in tudi Špelin rojstni dan! Zato smo ga maksimalno izkoristili in pripravili par presenečenj.?

Zjutraj sem zopet lovila sončni vzhod, saj je bil najbrž zadnji v življenju na tej prelepi plažici.

Sledil je obilen zajtrk, katerega sploh nismo rabili naročiti, saj je šef kuhinje že natanko vedel kaj bi kdo želel jesti… Danes se je še posebno potrudil!

Potem pa smo nadaljevali kot vsak običajen dan tu, – plaža, ležalniki, plavanje, masaže, kokos… Privoščili smo si še par koktejlov, da smo proslavili Špelin rojstni dan…

 

Preden pa smo zapustili našo oazo, pa smo Špeli pripravili še presenečenje… Že včeraj smo se dogovorili s šefom, da bi ji pripravil torto in svečke. In seveda je poskrbel za vse, osebje je prineslo torto s svečko na plažo, mi pa smo ji Vse najboljše/Happy birthday/Feliz cumpleanos (dobesedno vse v en glas?). Zelo smo jo presenetili ter posladkali in popestrili njen dan. Kokosova torta je bila baje zelooo okusna.

Okrog 16h je prišel čas za selitev. Spakirali smo svoje kovčke in poklicali Uber. Po nekaj zapletih z ne-zaupanja vrednim Uber taksistim, smo se odločili za taksi prevoz s katerim smo prišli z letališča. Po dveh urah vožnje smo prispeli v Punta Cano – blišč in modernost, sta bila prva vtisa o kraju, ki smo jih dobili.

Prav tak je tudi naš resort – ogromen, moderen, “fensi”, živahen in nabit z ljudmi. Po skromni mali Boca Chici je bilo tole pravo presenečenje. Bazenski kompleksi večji od naše prejšnje plaže, več kilometrske poti med objekti, v sobi pa mini šampončki in geli za prhanje, vroča voda s pritiskom, ki je ne prekinjajo ledeno mrzli curki vode, pa večerja z neskončnimi izbori hrane in bari z vsaj 30-imi različnimi koktejli… ? Luksuz.

Plaže nismo videli, ker smo prišli, ko je že bila tema… Smo si pa razgledali celoten resort, pojedli 3x preveč na bifejski večerji, preizkusili vsaj 8 vrst koktejlov in si ogledali večerni šov… Ker je “življenje” tukaj bučno in živahno, smo šli spat šele ob 1h zjutraj (prej smo hodili spat s papagaji ob 21h?). Disko vabi. ?

Do jutri!

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: