NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Floating Mosque, Jesselton Point

Živijo!

Danes bo moj zapis zelo kratek, saj smo si današnji dan “rezervirale” za počivanje in sproščanje pod palmami zraven naše vile…

Zbudila sem se zjutraj in izkoristila popolnoma prazno plažo za kratek tek ob zvoku valov. Sonce je že zjutraj močno pripekalo in termometer je že ob 7h kazal 31 stopinj…

Danes smo si vzele čas tudi za zajtrk. Jaz sem seveda sprobala vse vrste sadja – večkrat in pa najboljši kokosov džem z bananami. ?

Po zajtrku smo si rezervirale svoj ležalnik pod palmo ob bazenu, saj je na plaži že (pre)močno sijalo sonce… Ure so kar na hitro preletele mimo, saj me je zvok valov in šelestenje palmovih listov zazibalo v spanec.

Okrog 16.ure smo se, naveličane poležavanja, s taksijem odpravile do mestne mošeje Kote Kinabalu, ki ji pravijo tudi plavajoča mošeja… Zakaj, si poglejte na spodnjih fotografijah.

Za večerjo smo se odpravile v pristanišče Jesselton Point, kjer smo na terasi večerjale in hkrati opazovale sončni zahod, kako spreminja barve neba… Sončni zahodi na tej strani sveta so res neverjetni!

Počasi smo se odpravile proti domu… Večer smo preživele ob kartanju, “glodanju” mangov in poslušanju pluskanja valov… Do jutri.

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: