NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Watamu “na off”

Danes je bil dan za počitek.

Prvič odkar potujeva po Keniji sva imela danes dan “na off”. Od jutra do večera nobenih planov, le poležavanje na ležalniku, branje knjig in pitje piva.

Tudi spanec sem potegnila vse do 7.30 in ker nisem želela zbuditi Jureta, sem šla plavat. Prijazno, kajne? Sprehod od sobe do bazena bi trajal maksimalno 3 minute, če ne bi vso prijazno osebje želelo govoriti z mano. Res so prijazni, da se kar stopiš.

Jure se je primigal čez kakšno dobro uro in skupaj sva odšla na zajtrk. Kaj sem jedla, mi verjetno ni treba razlagati… ?

Sledilo je poležavanje na bazenu in, ker mi manjkajo vodene vadbe, sem se že ob pol 11h pridružila vodni aerobiki v bazenu. Jaz pa še par starejših Italijanov. Bilo je zelo zabavno!

Poležavala sva vse do kosila in najina edina dilema dneva je bila, ali lahko kokos s palme pade ravno na glavo??

 

 

Kosilo sva si privoščila v prijetnem hotelskem barčku.

Izognila sva se vročini in najhujšemu soncu ter se namestila pod senčnik… Dan je kar preletel mimo in končno je sonce okrog 18h le izgubilo svojo moč.

Odpravila sva se na sprehod po plaži in seveda naletela na “plažne dečke”. Prijatelj Hasim se je ponudil, da naju pelje na ogled vasi in jaz sem seveda takoj zagrabila! Jure ni bil ravno navdušen, ampak naslednji minuto sva že stopicala po mokasti mivki proti vasi.

 

Mogoče še ne bi bilo tako napeto, če se ne bi začelo mračiti… Vsi domačini so bili na ulicah, prodajali so spomnike, sadje in oblačila. Otroci so se preganjali s kolesi in se igrali kar ob cesti, po kateri so švigali tuk-tuki (prevozno sredstvo na treh kolesih). Ubistvu ni bilo nič tako “strašnega”. Hasima in naju so pozdravljali in nam mahali. Naredili smo krog po vasi in se odpravili do vrat hotela.

Šla sva se preoblečt za večerjo, po večerji pa sva se udeležila italijanskih karaok! Zgolj kot gledalca…?

 

Današnji dan je bil bolj miren, vendar za jutri imava že nove plane!?

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: