NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Kota Kinabalu

Pozdravček iz Kote Kinabalu!

Danes popoldan smo prispele na zadnjo lokacijo tu na Borneu. Koto oz. KK (kej-kej), kot ji pravijo domačini, smo izbrale zaradi odličnega izhodišča na bližnje rajske otočke in pa tudi zaradi noro lepe vile ob obali, ki je danes postala naš novi dom za naslednjih 5 dni.

 

Po dolgem dnevu potovanja iz Sandakana do KK, kosilu v centru mesta in (končno po parih dneh) kavici v Starbucks-u smo prispele v naš odmaknjeni tihi raj, 30 minut severno od mesta. Tu ni mestnega vrveža, trgovin, prometa… Le plaža, palme in neskončno morje. Resort je tako velik, da se ljudje porazgubijo in res imaš občutek, da si tu čisto sam…

Borneo Beach Villas so vile ob morju z najlepšimi sončnimi zahodi v Sabahu, dolgo kilometrsko mivkasto plažo in bazenom. Najele smo privatno vilo s kuhinjo, ki je tako velika, da polovico prostorov sploh ne uporabljamo. Soba z zakonsko posteljo je takooo velika, da spimo kar vse tri skupaj, saj ima prav ta najlepši razgled. Vrata naše terase se odprejo neposredno na plažo in skok v morje je le par deset korakov stran. Trava okoli vile je mehka kot preproga, palme pa velike in košate.

Danes smo ujele sončni zahod, jutri pa že komaj čakam, da skočim v morje. ?

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: