NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Borneo Beach Villas in odhod domov

Hello!

Takole, tu je še moj zadnji zapis s tega potovanja… Trenutno čakamo še na zadnje letalo London-Dunaj, po 13 in pol urnem letu iz Singapurja.

Malo smo že utrujene, predvsem pa polne novih zgodb in še vedno pod vtisi spominov na naše potovanje.

Na srečo smo imele danes še celo dopoldne, ki smo ga preživele ob bazenu in na naši plaži zraven vile Karabunai. Končno smo si lahko vzele tudi čas za zajtrk in v miru spile jutranjo kavico.

V naši ogromni vili smo spale vse v eni ogromni postelji… Ker je mela ta najboljši razgled na palme in morje.?

Nato smo poležavale na ležalnikih, se skrivale pred soncem pod palmami in se sprehajale po plaži… Voda, tako v morju kot v bazenu, je bila odlična in ravno prave temperature, da smo se malo ohladile.

Iz hotela smo se odjavile okrog 13h in s taksijem odšle do letališča, kjer smo se najprej vkrcale na notranji let iz KK do Singapurja, ki je minil v dobrih dveh urah.

Čeprav smo imele 5 ur časa za prestop na letališču Changi v Singapurju, je minilo zelo hitro. Tu imaš res miljon stvari za početi, saj je letališče ogromno in zelo moderno. ?

Gledale smo slike, se smejale našim dogodivščinam in “opravljale” naše nove prijatelje, ki smo jih spoznale na tem potovanju. Super je bilo! In komaj čakam, da se vam javljam naslednjič… ?

Tole je fotka z natakarjem iz najboljšega caféja v Sandakanu.

Najbolj zabaven šofer, ki nas je peljal v center orangutanov… In pustil, da smo vedrile v njegovem avtu vsaj 30min pri prižgani klimi.?

Najbolj luškana kavarna pod našim hotelom Four Points by Sheraton. In najbooooljša kava (takoj za Starbucksom)!

 

Naši novi prijatelji iz Kanade, ki so učitelji na Kitajskem. Skupaj smo preživeli noro zumbo in pool parti!

 

 

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: