NAROČI SE NA OBVEŠČANJE

Vpiši svoj mail in bodi na tekočem z novimi objavami na mojem blogu!

Čez lužo v Miami!

En lep pozdrav z druge strani Atlantika! Ja spet sem na poti… Vem, vem, spet?!! No ampak saj sem vam rekla, da bom to leto maxx izkoristila, kajne? ? Eni pravijo, da sem šla pogledat še zadnjo celino letos, eni pa da res makaimalno izkoriščam še zadnje absolventsko (“študentsko”) leto, jaz pa pravim, da je treba potovat, širit obzorja in življenje izkoristit 1000%. Tako, to smo obdelali! ?

S prijatelji smo se dogovorili… In smo šli pozdravit Dragiča v Miami. No pa tudi road trip na Key West bomo obkljukali na mojem Top 100 stvari, ki jih moram doživeti v življenju… Pa mogoče bomo plavali še s pujski na Pig’s beach-u na Bahamih. ? Mislim, da bo tole potovanje še zelo zanimivo!

Prejšnič sem prvič potovala s prijateljicam in bilo je n-o-r-o! Zdaj pa bo tudi malo drugače in pestro, kot pa če bi šla sama… Ker smo prav fejst družba, ne dvomim, da se bodo prav tu pisale zgodbice za vnuke! ?

No pa začnimo, danes 28. 10. 2016 ob 5.30 smo spakirani v avtuh štartali proti Zagrebu. Dobra urica vožnje do zračne luke Zagreb je minila hitro, predvsem pa polna pričakovanj novih dogodivščin. Na poti smo malo zašli, poiskali parking bogu-za-ledžima, malo zmrzovali pri pešačenju do letališča v bolj ne-toplih jopicah in si privoščili še zajtrk in kavico v kavarnici. Potem smo odšli do pulta, se prijavili, oddali prtljago (in držali tačke, da jo dobimo nazaj!) ter prišli točno na vkrcanje…

 

Let do Istanbula je bil kratek (2 urci) in razen to, da nas je premetavalo kot krompirje, brez posebnosti. Je bil pa Jure na koncu čisto bled in mrzel. Turkish airlines je presenetih z modernimi enkrančki, novimi filmi in ne tako dobrim zajtrkom. Upajmo, da bo kosilo boljše.

Letalo je prišlo točno, vendar smo imeli samo 1 urico časa za prestop, zato smo skoraj dobesedno “tekli” čisto na drug konec letališča Ataturk, da ne bi zamudili leta za Miami! Ujeli smo zadnji klic…

Nato pa nas je čakal skoraj 13-urni let do Miami. Ja kar dolga, kljub filmom, dobri družbi in okusni hrani. Ampak smo preživeli in okrog 20h zvečer po lokalnem času (2.00 zjutraj v Sloveniji) po 21-ih urah potovanja končno prispeli.

Še kratka vožnja z letališkim vlakcom in metrojem do našega domeka za par dni. Prišli smo v prelestni hotel, naš ogromeeeen apartma imamo v 27. nadstropju. Razgled z velikega balkona je osupljiv!

Ker je bilo že kar pozno, smo spustili večerjo in odšli po plato ameriškega piva ter eno pico. Fantovski večer očitno. ? Razmišlamo, kakšen hud parti bi lahko naredili v tem stanovanju… Počasi smo se odpravili spat, saj moramo jutri nastaviti budilko že ob 5h! Čaka nas road trip. ???

 

 

Leave a Reply

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers like this: